Retourbeleid

Retourbeleid Wat als het wel lukt…

Retourneren bestelling


Stuur het onbeschadigde artikel op eigen kosten en in het geval van producten met een plastic seal, intact seal, binnen 14 dagen na ontvangst in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking naar het volgende retouradres:

Wat als het wel lukt, Nieuwstraat 18, 4811 WV, Breda

Wij storten het volledige aankoopbedrag na ontvangst van het onbeschadigde artikel terug op uw rekening inclusief verzend- en betaalkosten van de zending.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bewaar uw bewijs van retourverzending goed, mocht het pakketje kwijt zijn dan kunnen wij naar deze Track & Trace-code vragen. Wat als het wel lukt… is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.
 

Service en retournering beschadigde of onjuiste artikelen

Wat als het wel lukt… raadt aan de bestelling via thuisbezorgen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Is een artikel beschadigd bij ontvangst? Meld dit dan zo snel mogelijk.

  • Stuur een foto van het beschadigde product inclusief verpakking danwel een foto van het onjuiste product per mail door. U krijgt altijd binnen 5 werkdagen bericht over de oplossing. Bij een vervangend nieuw artikel krijgt u deze gratis thuisgestuurd.
  • U kunt de overeenkomst ontbinden, door dit per mail  te melden. Na ontvangst van het produkt storten wij het volledige bedrag terug op uw rekening inclusief verzendkosten en retourkosten. Stuur het produkt retour naar Wat als het wel lukt, Nieuwstraat 18, 4811 WV, Breda.

U kunt het artikel dan kosteloos retour zenden naar Latte’s and Literature, Nieuwstraat 18, 4811 WV, Breda.