Wandelweekend Oudenbosch “Lopen, ont-moeten en ervaren” – 24 & 25 okt.

Tijdens dit twee daagse wandelweekend , zaterdag 5 en zondag 6 Oktober, overnachten we in het oude klooster Bovendonk te Hoeven, volgen we het kerkepad naar Oudenbosch waar je de Basiliek kunt bezichtigen. Dit is een imposante replica van de Sint Pieter in Rome en bezoeken we de, in een oude kloostertuin gelegen, Botanische tuin “Het arboretum”.

Opstapmetirene.nl

Hoe vaak geef jij jezelf de ruimte?

Wandelen biedt de ruimte om in je eigen tempo de omgeving, andere mensen en jezelf te ont-moeten en te (her)ontdekken.

Je verwonderen over het eerste lentebloempje, je nat laten regenen, het voeren van een mooi gesprek, je kleine en grote pijntjes en ergernissen onder ogen zien, genieten van een picknick in het bos.

Op het oog hele gewone ervaringen, maar zeg nou zelf, hoe vaak geef jij jezelf die ruimte?

De meeste mensen geven zich alleen op. Via deze link kom je terecht op de pagina “”Op stap met Irene” met alle informatie over dit weekend. Ga je mee op pad?

Irene organiseert sinds 2016 wandelingen, variërend van 1 dag of een weekend in Nederland tot wandelweken in Spanje en Engeland. Altijd in kleine groepen, lopen in je eigen tempo en tijd voor een goed gesprek. Op stap met mensen die van wandelen houden, bewust kiezen voor tijd voor zichzelf en dan maar zien wat er naar boven komt. Heerlijk!