Actuele thema’s

Actuele Thema’s

Deze avonden zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling door met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen. Dit hoeven niet altijd grootse wereldproblemen te zijn. Let wel, het is geen debat waarbij de een gelijk probeert te krijgen ten koste van een ander. Deze avonden hebben een filosofische inslag waarbij je elkaars standpunten probeert te begrijpen. Door nieuwsgierig te zijn naar andere meningen zet je jezelf aan het denken. Hoeveel van jouw mening komt voort uit je opvoeding, je plaats in de samenleving en je huidige omstandigheden. Kan je veranderen van mening als je een ander standpunt inneemt?

Vooraf heeft iedereen dezelfde documentaire gekeken, podcast geluisterd of opiniestuk gelezen en hierover gaan we die avond in gesprek.

Eerste avond: Angrynomics gekoppeld aan gaten in de markt (tegenlicht docu)
Tweede avond: Quiet quitting
Derde avond: Wokisme
Vierde avond: Samenleven, omarmen van verschillende generaties

NB: Niet alle podcasts en documentaires zijn beschikbaar in het Nederlands. De gesprekken zelf worden wel in het Nederlands gevoerd op de avond zelf. Wanneer je het lastig vindt of gewoon niet prettig om een Engelstalige podcast te luisteren of documentaire te kijken maar het thema van de avond wel heel interessant vindt dan kun je gewoon prima deelnemen aan de avond. Er is altijd genoeg gespreksstof waar je op in kunt haken!

Geef je op via watalshetwellukt@gmail.com voor een nieuw te starten groep.

Start vanaf 5 aanmeldingen. 1x per 2 maanden op maandag, dinsdag of woensdagavond van 19:30-21:00.
Leeftijd 29-45 jaar. Dit is puur als indicatie aangezien ik deze vraag vaker krijg. Ben je jonger of ouder en nieuwgierig, geef je gewoon op om een keer vrijblijvend te kijken of het iets voor je is!

Kosten: € 7.50 per avond (eerste keer gratis deelname) excl. drankjes op de avond. Graag opgeven of je voorkeur uitgaat naar maandagen, dinsdagen of woensdagen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties