Zondagochtend 1x per maand, incl. mini ontbijt)

Deze boekenclub is gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. De boeken die we lezen kunnen inspirationeel zijn , zowel non-fictie als fictie met een thema dat kan zorgen voor voldoende gesprekstof.

Leeftijd van 15 – 105 jaar. Zolang je graag in contact komt met mensen die open staan voor een goed gesprek zul je je prima thuis voelen.

Een heerlijke manier om de zondag rustig op te starten met koffie/thee , croissantje of cake,een vers sapje en een goed gesprek, om daarna opgewekt naar huis te gaan.

Je bent niet verplicht om het boek te lezen! Voor sommigen heeft dit een toegevoegde waarde terwijl dit voor anderen weer voor tijdsdruk zorgt, danwel voor het gevoel iets te moeten. De boeken worden gebruikt als thema voor die avond.

Start: NTB , van 9:00 – 10:30. Start bij minimaal drie aanmeldingen. De eerste ochtend is gericht op kennismaken en kijken wat iedereen verwacht van de ochtenden.

Locatie: Latte’s and Literature, Nieuwstraat 18, Breda

Kosten euro €​15,- per keer, incl. 2 koffie, thee en een vers sapje met cake of croissant. excl. boeken. Maximaal 10 personen.

Geef je op of stel een vraag via mail of app .

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties