Boekenclub

Leer je graag nieuwe mensen kennen en ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling? Houd je daarnaast van een goed gesprek en sta je open voor andermans mening? Kom dan een keer vrijblijvend meedoen!

Deze avonden zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. De boeken die we lezen zijn afwisselend non-fictie danwel fictie. Het belangrijkste is dat het thema kan zorgen voor voldoende gesprekstof. Het thema van het boek wordt gebruikt als gespreksonderwerp voor die avond en betrekken we op ons eigen leven.

Je bent niet verplicht om het boek te lezen! Voor de meesten geeft dit een toegevoegde waarde aan de avond terwijl dit voor een ander weer voor tijdsdruk zorgt danwel het gevoel iets te moeten.

*Nieuwe groep in oprichting*
Geef per E-mail op voor een nieuw te starten groep vanaf minimaal 4 aanmelding. 1x per 4 weken op maandag, dinsdag of woensdagavond van 19:30-21:00. Boekenclub Inspirationeel: Je bent geinteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en de menselijke psyche, leert graag nieuwe mensen kennen en kan een dieper gesprek op zijn tijd waarderen. Leeftijd 29-45 jaar. Dit is puur als indicatie aangezien ik deze vraag vaker krijg. Ben je jonger of ouder en nieuwgierig, geef je gewoon op om een keer vrijblijvend te kijken of het iets voor je is! Eerste keer is gratis deelname, excl. drankjes op de avond. Graag opgeven of je voorkeur uitgaat naar maandagen, dinsdagen of woensdagen.

Woensdagavond , Boekenclub, 19:30 – 21:00 , 1 x per 4 weken (VOL)
09 Nov. Het Keerpunt / This Too Shall Pass van Julia Samuel
07 Dec. Olive Kitteridge van Elizabeth Strout (link naar NL en UK uitgave)

Via de link bij de titel wordt je doorgestuurd naar de site van onze winkel , waar ook de boekenclub gehouden wordt.

Latte’s and Literature
Nieuwstraat 18 te Breda

Kosten euro €​7.50 per avond incl. 2 koffie, thee of fris, excl. boeken. Maximaal 10 personen.

Geef je op of stel een vraag via mail of app en ik neem contact me je op!


Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties