Wandelingen Sociaal

Een wandeling maken is altijd een goede manier om even bij te tanken en om je hoofd leeg te maken. Daar heb je geen andere mensen voor nodig.

Toch nodig ik je graag uit om mee te komen als je behoefte hebt aan meer dan alleen het lopen.

Door de wandeling als eerste op de dag te plannen start je de dag met tijd voor jezelf. Je zult verbaasd staan hoeveel prettiger en makkelijker de rest van de dag verloopt.

Deze wandelingen zijn gericht op mensen die naast lekker buiten zijn, kunnen genieten van een diepgaand gesprek.

Een uurtje per week waar je vrij kunt praten over wie je bent, wat er in je omgaat en wat je voelt, zonder emotionele banden waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je een ander ergens mee belast of kwetst.

Door hardop te praten over wat je bezighoudt onstaat er meer rust en ruimte in je hoofd. Met de eenvoudige vraag aan elkaar: ‘ Wat houdt jou deze week bezig?’

Dagen en tijden:
Dinsdag, inloop 8:45, wandeling van 9:00 tot 9:45 , wekelijks m.u.v. korte schoolvakanties.
Woensdag, inloop 8:45, wandeling van 9:00 tot 9:45, wekelijks m.u.v. korte schoolvakanties.

Praktische Info:
Locatie: Latte’s and Literature
Adres: Nieuwstraat 18, Breda

Geef je op of stel je vraag via mail of app en ik neem contact met je op. Het komt nu nog voor dat er maar 1 iemand zich heeft aangemeld. Dat is geen enkel probleem , voor een wandeling en gesprek heb je niet meer dan 2 mensen nodig!

Kosten:€5,50 incl. koffie, cappuccino of thee bij de inloop.


Wandelroutes:
We lopen elke keer ėėn van twee onderstaande routes. Hierdoor hoef je niet bezig te zijn met hoe te lopen en of iedereen volgt of bij kan houden. Iedereen kan zijn eigen tempo lopen zonder de groep kwijt te raken. Zo kun je al je aandacht bij het gesprek houden.

Route 1 is 3,5 km en loopt via de havermarkt langs de cingelstraat door het valkenberg park, via de Nassaustraat langs de koepel , door de chassepromenade , langs de bibliotheek via de St. Annastraat weer terug naar de Nieuwstraat.

Route 2 is 3,5 km en loopt via het oude belastingkantoor door het sonsbeeckpark, via de balfortstraat naar de marksingel waar we een stukje singel volgen, via de vierwindenstraat en de winkelstraat terug naar de Nieuwstraat.

Geef je op of stel een vraag via watalshetwellukt@gmail.com of stuur een appje

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties