Lekker bij jezelf zijn (Etten-leur)

In het centrum van Etten-leur huur ik, Tessel, een prachtige ruimte die is omgetoverd tot atelier. Hier ontvang ik je graag om lekker even niks te moeten, maar vooral alles te mogen. Door creatief bezig te zijn, maak je jouw hoofd leeg en laat je je handen het werk doen. Het gaat om het proces en niet om het resultaat.

Op donderdag stel ik mijn atelier open om lekker te doen waar we zin in hebben! Je hebt de keuze uit allerlei materialen en ik kan je begeleiden met wat je wilt maken, maar dat hoeft niet.

Voor wie?

Iedereen die thuis niet toe komt aan wat uurtjes voor zichzelf of geen ruimte en materialen heeft om aan een kunstzinnig project te werken. 

Wat kun je doen?

Alles waar je zin in hebt, denk aan:

  • oefenen met tekenen
  • moodboard maken
  • wol vilten
  • sieraden maken
  • werken met polymeerklei
  • je eigen project dat je zelf meebrengt

Wat is het verschil met een workshop?

Je komt om je eigen ding te doen en je bent dus redelijk zelfstandig bezig. Natuurlijk kletsen we gezellig en help ik je als je dat wil, maar waarschijnlijk ben ik ook lekker creatief bezig. Je kunt gebruik maken van papier, potloden, ecoline en acryl. Andere materialen kun je bij mij aanschaffen of zelf meebrengen.

Het zou ook kunnen dat je al een workshop hebt gevolgd en dat je nog wat af wil maken. Of dat je zelfstandig verder wil met wat je tijdens de workshop hebt geleerd.

En de prijs is natuurlijk ook anders, je betaalt €12,50 per 2,5 uur plus de materialen die je afneemt. 

Wanneer?

Elke donderdag van 11.00 tot 13.30 uur kun je terecht.
Ik hoor graag van te voren of je komt!

Contactgegevens en info : bedenktijd.com