Menu La Sauteuse

Maandag 28 Juni: Een voedzame ‘chunky’ ratatouille uit de oven, gegaard in een tomatensaus met knoflook en verse oregano.
Geserveerd met volkorenpasta. Vresulluk lekker!

Dinsdag 29 Juni: Milde Curry van gemengde groenten en gegrilde flespompoen. Geurige Basmati-rijst erbij, cassave-crackertje, niks meer aan doen!

Maandag 05 Juli: Indische Nasi Goreng met een vracht verse groente, 2 stokjes Tofu-saté en  huisgemaakte pindasaus. Selamat Makan!

Dinsdag 06 Juli: Chili Non Carne. Op en top Mexicaanse Chili maar dan dus zonder de “carne”. Wees niet bang voor te veel pittigheid, Tabascosaus kan naar smaak worden toegevoegd. Hasta la vista, Baby!

Maandag 12 Juli: Franse stoofpot uit Arles met louter groente in de hoofdrol. Lekker soppen met een stuk knapperig desembrood. Bon appetit!

Dinsdag 13 Juli: Caponata. Een groenteschotel van Sicilië. Met aubergine in de hoofdrol maar ook bleekselderij, ui, verse tomaten, rozijnen en een zoete ‘touch’ van pure chocolade. Kan zowel warm als koud gegeten worden, laat het ons maar weten

Over de gerechten van La Sauteuse: Maaltijden uit eigen keuken, voor wie lekker en gezond wil eten zonder te veel zout, te veel suiker, te veel vet, te weinig vezels, te weinig variatie. Iedere maaltijd bevat minstens 200gram vers klaargemaakte groente,