Sociaal – Meer offline ontmoeten

Wil jij nieuwe mensen leren kennen? Ben je er wel een beetje klaar mee om voornamelijk contact te hebben via een schermpje? Met dit initiatief probeer ik mensen samen te brengen die wat vaker ‘ in het echie’ af willen spreken. Deelnemers zijn grof geschat tussen ca. 26 en 45 jaar. Dit geef ik alleen aan doordat hier vaker naar gevraagd wordt. Ben je jonger of ouder en spreekt het initiatief je aan, geef je dan vooral gewoon op!

Wat de reden is dat je meer mensen wilt leren kennen maakt eigenlijk niet uit. Bij de een kan het zijn omdat je hier (nog) weinig mensen kent, doordat je vriendengroep verandert, jij verandert bent, je behoefte hebt aan nieuwe gezichten, scheiding / einde relatie, je net verhuisd bent naar Breda…… het maakt niet uit. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, kom gewoon een keer kijken of het wat voor je is.

Wat er uit voortkomt kan ik je niet vertellen. Wie weet heb je zo’n klik met een paar anderen en willen jullie liever buiten deze avonden om met elkaar afspreken, wie weet is het toch niet wat je zoekt, de derde optie is dat het je heel goed bevalt en het een avond wordt waar je naar uitkijkt.

Je ontvangt een paar dagen voor de datum een aanmeld/betaallink. Je bent nooit verplicht om te komen, de insteek hoort wel te zijn dat je zoveel mogelijk probeert te komen en er een vaste groep onstaat. Zo weten anderen ook wie ze kunnen verwachten.

Je kunt ook zelf iets inbrengen, stel dat je zin hebt om naar een bepaalde film te gaan, festival, uit eten, whatever, laat het me vooraf weten en ik gooi het in de groep zodat degene(n) die willen, aan kunnen sluiten. Een avond lekker kletsen, boek bespreken met een groepje of een spelletje spelen.

Datums:


Di. 27 feb.
Di. 12 maart.
Extra : zondag 24 maart, ontbijt-wandelen-yoga
Di. 02 april.

Praktische info:
Locatie : Latte’s and Literature
Tijd: 19:30 – 21:00
Kosten: € 7.50,- (incl. 1 koffie, thee of frisdrank bij binnenkomst)

Er zijn nog 3 van 12 plaatsen beschikbaar, opgeven kan via een mail of app
Wil je wel meedoen maar kun je niet op dinsdagen geef je dan op voor een wachtlijst voor een andere dag. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 personen) kan er een nieuwe avond van start gaan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties