Boekenclub Inspirationeel

Deze boekenclub is gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. De boeken die we lezen kunnen inspirationeel zijn , zowel non-fictie als fictie met een thema dat kan zorgen voor voldoende gesprekstof.

Leeftijd vanaf 15 – 105 jaar, zolang je graag in contact komt met mensen die open staan voor een goed gesprek zul je je prima thuis voelen met deze boekenclub.

Woensdag, van 19:30 – 21:00 , 1 x per 4 weken. Reeds gestart nog 5 plaatsen vrij
Data: 16 feb. , 16 maart , 13 april, 11 mei , 8 juni en 6 juli

Locatie: Latte’s and Literature
Adres: Nieuwstraat 18, Breda

Kosten euro €​10,- per avond, incl. 2 koffie, thee of fris, excl. boeken. Maximaal 10 personen. Als er een boek wordt aangeschaft voor de boekenclub dan zijn deelname kosten € ​7,50


Geef je op of stel een vraag via mail of app en ik neem contact me je op!

Achtergrond informatie:

De start van deze boekenclub ligt in Castricum waar ik in de zomer van 2020 samen met mijn
oudste dochter van toen 15, naar een yoga week ben geweest in Castricum aan Zee. Uiteraard hadden we er zin in maar we wisten niet wat we konden verwachten.

Het bleek dat we een weekje ” Hemel op aarde” hadden geboekt. Wat een warm bad was dat zeg!
Mijn dochter heeft veel geleerd die week met al die ‘oude’ mannen en vrouwen om haar heen,
(lees 23 tot 60) , zeker ook omdat de volwassenen ook echt naar haar luisterden in plaats van haar te zien als kind, ze werd behandeld als ieder ander en kwam erachter dat de dingen waar zij mee zit vaak hetzelfde zijn als die van mensen van andere leeftijden.

Wat hier vooral opviel was de diversiteit aan mensen, van heel flamboyant aan de ene kant tot muurbloempje aan de andere, waarbij de een niet beter was of iemand minder werd betrokken bij gesprekken dan de ander. De grote overeenkomst was de interesse in persoonlijke groei en jezelf zien als onderdeel van een groter geheel.

Hoe heerlijk is dat, om open te kunnen praten met mensen over wat je zoal bezighoudt en oprechte interesse terugkrijgt! Vandaar dat ik deze groep ben opgestart, een plaats waar het niet altijd goed hoeft te gaan, waar ruimte is voor zelfreflectie en waar je van anderen kunt leren en kunt vragen hoe zij iets zien.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties