Over mij & contact

Ik ben Cindy, samenwonend sinds 2002, moeder van 2 tienermeiden, positief ingesteld, direct, ik sport graag, werk graag, houd van wandelen, zwemmen, rondje met de motor, yoga en een goed gesprek.

In mijn achterhoofd is altijd de wens gebleven om meer te doen met mijn persoonlijke interesses en drijfveren. Inmiddels ben ik dan ook begonnen met de opleiding toegepaste filosofie aan de HTF te Utrecht. Naast deze studie ben ik gestart met het organiseren van avonden in een kleinschalige setting voor gelijkgestemden en het bieden voor een luisterend oor.

Met ‘Wat als het wel lukt’ wil ik graag mensen samenbrengen met de gedeelde interesse en behoefte aan een minder individualistische samenleving en interesse in persoonlijke ontwikkeling. Waarbij niet altijd alles goed hoeft te gaan. Waar groter, meer en beter niet de drijfveren zijn.

Mijn hoop is dat er over de jaren heen een prettige community ontstaat waar je bij aan kunt sluiten op het moment dat je dit uitkomt. Met een vaste inloopavond voor een goed gesprek.

In 2008 ben ik samen met mijn partner de Engelstalige boekenwinkel “Latte’s and Literature” gestart, wat ik zelf een erg prettige ruimte vindt om te komen. Dit is dan ook de thuisbasis voor de avonden en activiteiten.

Heb je zelf iets te delen met anderen, of dit nu een workshop is, een interactieve avond of een lezing en denk je dat dit aansluit bij de gedachtegang van W.A.H.W.L neem dan contact met me op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Heb je vragen dan hoor ik graag van je, stuur me een mail of app en ik neem contact met je op!