Voor wie

Wat een heerlijke ervaring is het om openhartig te kunnen praten met anderen over wat je bezighoudt, je ideeën, dromen en gedachten, en daarbij erkenning en interesse terug te ontvangen!

W.A.H.W.L. is een opkomende community, gericht op mensen uit Breda en omgeving met dezelfde insteek. Hier is ruimte voor zelfreflectie, de mogelijkheid om van anderen te leren en ruimte voor goede gesprekken.

Mijn initiatief begon in Castricum, waar ik in de zomer van 2020 samen met mijn oudste dochter van destijds 15, deelnam aan een yoga-week in Castricum aan Zee. Hoewel we enthousiast waren, wisten we niet precies wat we konden verwachten.

Wat volgde was een week “Hemel op aarde”. Het bleek een warm bad te zijn! Mijn dochter heeft veel geleerd die week met ald die ‘oude’ mannen en vrouwen om haar heen (lees 23 tot 60 jaar). Het was fijn dat de volwassenen echt naar haar luisterden en haar behandelden als ieder ander, in plaats van haar te zien als een kind. Ze ontdekte dat de uitdagingen waar zij mee worstelde vaak niet zo anders waren met die van mensen van andere leeftijden.

Opvallend was de diversiteit aan mensen, variërend van zeer uitgesproken tot rustige muurbloempjes. Niemand werd buitengesloten, ongeacht hun persoonlijkheid. De gemeenschappelijke deler was de interesse in persoonlijke groei, de wens om bij te dragen aan de maatschappij en het besef onderdeel te zijn van een groter geheel.

Juist het kleinschalige en persoonlijke spreekt mij bijzonder aan. Ik merk dat ik me goed voel bij mensen die openstaan voor anderen, niet snel oordelen en begrip hebben voor de persoonlijke uitdagingen van anderen. Het kunnen praten met mensen en jezelf kunnen zijn zonder beoordeeld te worden, is heel prettig.

Ik organiseer verschillende avonden en activiteiten. Iedereen komt alleen en is bewust op zoek naar gelijkgestemden, waardoor het leggen van contacten heel makkelijk gaat.

Ongeacht je reden voor aanmelding en je leeftijd ben je van harte welkom. Meld je aan ontdek of het iets voor jou is!

De thuisbasis voor al onze activiteiten is de winkel “Latte’s and Literature” in Breda. Alle activiteiten worden zo gepland dat ze buiten de openingstijden van de winkel vallen. Voor vragen kun je rechtstreeks contact met mij opnemen. Wat als het wel lukt, staat los van de winkel.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties