Voor wie

Hoe heerlijk is dat, om open te kunnen praten met mensen over wat je zoal bezighoudt, je ideëen, dromen en gedachten en dat je herkenning en interesse terugkrijgt!

W.a.h.w.l is een community in oprichting, gericht op mensen uit Breda e.o. met dezelfde insteek. Waar ruimte is voor zelfreflectie, waar je van anderen kunt leren en ruimte is voor een goed gesprek.

De start van mijn initiatief ligt in Castricum waar ik in de zomer van 2020 samen met mijn
oudste dochter van toen 15, naar een yoga week ben geweest in Castricum aan Zee. Uiteraard hadden we er zin in maar we wisten niet wat we konden verwachten.

Het bleek dat we een weekje ” Hemel op aarde” hadden geboekt. Wat een warm bad was dat zeg!
Mijn dochter heeft veel geleerd die week met al die ‘oude’ mannen en vrouwen om haar heen,
(lees 23 tot 60) , zeker ook omdat de volwassenen ook echt naar haar luisterden in plaats van haar te zien als kind, ze werd behandeld als ieder ander en kwam erachter dat de dingen waar zij mee zit vaak hetzelfde zijn als die van mensen van andere leeftijden.

Wat hier vooral opviel was de diversiteit aan mensen, van heel flamboyant aan de ene kant tot muurbloempje aan de andere, waarbij de een niet beter was of iemand minder werd betrokken bij gesprekken dan de ander. De grote overeenkomst was de interesse in persoonlijke groei, je steentje bij willen dragen aan de maatschappij en jezelf zien als onderdeel van een groter geheel.

Juist het kleinschalige en persoonlijke spreekt mij erg aan. Daarnaast merk ik dat ik erg blij wordt van mensen die open staan voor andere mensen, niet snel oordelen en begrijpen dat er bij iedereen wel iets speelt en dat de meesten mensen wel twijfelen over iets. Het kunnen praten met mensen en jezelf kunnen zijn zonder beoordeeld te worden is echt heel erg prettig.

Vanaf de lente 2022 organiseer ik 1 keer per 6-8 weken een leuke activiteit waar alle actieve W.A.H.W.L. deelnemers van de wandelingen en boekenclubs aan mee kunnen doen. Dit kan een keer naar de film gaan zijn, uit eten, yoga, een leuke workshop, noem maar op. Hierbij betaal je dan alleen wat de activiteit zelf kost en je bent uiteraard helemaal vrij om wel of niet deel te nemen. Ikzelf organiseer de activiteiten alleen, al zal ik zelf wel meedoen daar waar kan!

Buiten de mensen die je al leerde kennen, leer je op deze dagen dus weer andere mensen kennen. Iedereen komt alleen en is bewust op zoek gegaan naar gelijkgestemde mensen, dus contact leggen is erg makkelijk.

De redenen om je op te geven , alswel als je leeftijd, maakt niet uit. Zolang je open staat voor andere mensen en het leuk vindt om iets voor jezelf te doen ben je van harte welkom! Doe gewoon een keer vrijblijvend mee en kijk of het wat voor je is!

De thuisbasis voor alle activiteiten is onze winkel ” Latte’s and Literature” te Breda en worden allemaal zo gepland dat ze buiten de openingstijden van de winkel vallen. Voor vragen graag rechtstreeks contact met mij opnemen , Wat als het wel lukt staat verder los van de winkel.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties