Zelfontwikkeling

I have been here before

Gebaseerd op de fictieve site uit de film , Hope Gap, waarvan ik stiekem hoopte dat deze echt bestond. Een site die je laat zien dat je niet alleen bent in wat je voelt, wat het ook is wat je voelt, iemand anders is hier al eerder doorheen geweest. Someone has been here before.

Het gevoel echt begrepen te worden komt niet vaak voor maar is juist zo waardevol en helend.

Heb jij iets meegemaakt, een gevoel wat je nooit meer helemaal kwijt zal raken en wil je hier iets goeds uit voort laten komen? Iemand laten weten dat ze niet alleen zijn in dit gevoel , deze situatie, plaats je verhaal hieronder of stuur je verhaal door per mail om anoniem geplaatst te worden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties